Apteekki Kuumemittari älypuhelimeen 1 kpl

Thermo Capsule PTD-100 on älypuhelimen tai tabletin kuulokeliitäntään (halkaisija 3,5 mm) liitettävä infrapunakuumemittari. Toimiakseen mittari tarvitsee ilmaisen Croise.a -sovelluksen (saatavana Google Play -kaupasta tai Apple APP Storesta). Sovellus toimii Android-versiossa 4.2 tai uudempi ja iOS 7.0 tai uudempi. Mittaustulos saadaan alle viidessä sekunnissa.

Lämmön mittaaminen: avaa sovellus älypuhelimella tai tabletilla. Poista mittarikapselin värillinen suojus ja kiinnitä kapseli kuulokeliitäntään. Avaa sensorin suojus liu'uttamalla sitä. Kun yhteys on valmis, vihreä LED-valo kapselin takapuolella vilkkuu. Koskettamalla puhelimen/tabletin näytöllä näkyvää CLICK-kuvaketta kapseli mittaa ruuminlämmön - pidä kapselia n. 3-5 cm:n päässä mitattavasta. Mitattu lämpötila näkyy näytöllä ja sen voi tallentaa koskettamalla näytön alareunassa olevaa SAVE-kuvaketta. Sovelluksella voit seurata tallennettuja mittaustuloksia ja katsella niitä graafisessa muodossa. Sovelluksen avulla voit myös ajastaa hälytyksen, joka muistuttaa lämmön mittaamisesta.

Mittaria voidaan käyttää myös mittaamaan ilman, esineiden ja ruoan lämpötilaa. Tarkkuus +/-0,2 °C (36-39 °C), muutoin +/- 0,3 °C.

Mittari toimii kahdella LR41-paristolla (sisältyvät toimitukseen). Laitteella on yhden vuoden takuu.

Markkinoija: Medifon Ab

Tuotetta varastossa
54,70 €