Aquacel AG 10cm x 10cm

Aquacel Ag on erittäin imukykyinen, hopealla kyllästetty kuitukankainen haavasidos infektoituneille haavoille sekä haavoille, joilla korkea infektioitumisriski. Sopii myös toisen asteen palovammojen hoitoon. Pakattu steriilisti.

Aquacel Ag hyödyntää ainutlaatuista geeliytyvää Hydrofiber® -teknologiaa. Kuitukankainen sidos geeliytyy reagoidessaan haavaeritteen kanssa ja muotoutuu haavaan tiiviisti, pitäen haavan kosteana ja edistäen kuolleen kudoksen poistumista haavasta. Hopea tappaa haavoissa esiintyviä bakteereja (sidoksessa ionista hopeaa 1,2% (Ag+)).Sidosta ei tule käyttää henkilöllä, jolla on yliherkkyys hopealle tai natriumkarboksimetyyliselluloosalle. Sidos on kertakäyttöinen ja sitä voidaan leikata.

Käyttökohteita: toisen asteen palovammat, säärihaavat, diabeetikon jalkahaavat, leikkaushaavat, tapaturman aiheuttamat haavat, mekaanisesti tai kirurgisesti puhdistetut haavat, syövästä johtuvat haavat.

Poista sidos kun se on täyttynyt haavaeritteestä tai viimeistään 7 päivän kuluttua. Toisen asteen palovammassa sidosta voi käyttää korkeintaan 14 päivää.

 

Valmistaja: Convatec

Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
15,63 €