RELADENT IMESKELYTABLETTI 30 FOL

Reladent on tarkoitettu suun hyvinvointiin*. Reladent sisältää 200 miljoonaa kylmäkuivattua kliinisesti tutkittua Lactobacillus reuteri Prodentis® maitohappobakteeria. Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Se on ihmisestä peräisin, ja sitä löytyy mm. äidinmaidosta ja syljestä. Piparmintunmakuinen imeskelytabletti otetaan hampaiden harjauksen jälkeen. Reladent sopii niin lapsille, aikuisille kuin ikääntyvillekin, myös raskaana oleville.
*Sellaisten elintarvikkeiden nauttiminen, jotka sisältävät isomaltia sokerin sijaan, edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä.

Pakkauskoko:
30 FOL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
15,60 €
650,00 € / kg

Reladent on maitohappobakteerivalmiste suun hoitoon*. Se sisältää Lactobacillus reuteri Prodentis -maitohappobakteeria. Reladent on raikkaan piparmintun makuinen. Sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.
*Sellaisten elintarvikkeiden nauttiminen, jotka sisältävät isomaltia sokerin sijaan, edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä.

Yksi imeskelytabletti päivässä, mielellään hampaiden pesun jälkeen. Tabletin annetaan sulaa suussa hitaasti niin, että hyödylliset bakteerit pääsevät vaikuttamaan mahdollisimman pitkään. Tuloksia pitäisi näkyä jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen, kun suun bakteeristo on tasapainottunut.

  • Vaikuttavat aineet:
    Lactobacillus reuteri Prodentis -maitohappobakteeri.
  • Koostumus:
    1 tabletti sisältää: Lactobacillus reuteri Prodentis-maitohappobakteerit 200 miljoonaa kpl. Aineosat: Isomalti E953, Lactobacillus reuteri Prodentis-maitohappobakteerit, piparminttu- ja mentoliaromit, kovetettu palmuöljy, sukraloosi E955.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:RELADENT IMESKELYTABLETTI 30 FOL
Arvostelusi