Livsmedelstillsats för konserver.
Användningsändamål:
Askorbinsyra, det till säga C-vitamin, används som antioxidationsmedel (E 300) i bär- och fruktsylt, gelé och marmelad.
Dosering:
Använd 0,5–1 gram askorbinsyra per 1 kg frukt- eller bärpreparat. Lös upp askorbinsyra i en liten mängd vatten och tillsätt i beredningen när den annars är klar.
Förteckning över ingredienser:
L-askorbinsyra.
Laktosfri, glutenfri, sockerfri. Innehåller inga animaliska ingredienser.
Ändamål
Askorbinsyra, det till säga C-vitamin, används som antioxidationsmedel (E 300) i bär- och fruktsylt, gelé och marmelad.
Dosering
Använd 0,5–1 gram askorbinsyra per 1 kg frukt- eller bärpreparat. Lös upp askorbinsyra i en liten mängd vatten och tillsätt i beredningen när den annars är klar.
Ingredienser
L-askorbinsyra.
Laktosfri, glutenfri, sockerfri. Innehåller inga animaliska ingredienser.
Lagring
Rumstemperatur (+15C - +25C)
Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre.
Nödvändiga funktioner
Statistik och analyser
Marknadsföring
Välj "Acceptera alla" om du accepterar användningen av kakor för de nämnda ändamålen. Om du vill ändra kakinställningarna, välj "Inställningar"